Skip to content

groepsbegeleiding

Experimenteren en
ontdekken van skills

Ontdekken van skills

groepsdynamica als oefentuin

In de groepsbegeleiding is de groep en de dynamiek in de groep de oefenplek. Als deelnemer zal je in een kleine groep makkelijker bewust worden van je gedrag, houding en communicatie. Omdat we werken in een veilige setting is exploreren mogelijk en worden kwaliteiten en valkuilen snel zichtbaar. Deelnemers kunnen een grote rol spelen in elkaars proces!

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Keuzes maken, plannen en organiseren
  • Vaardigheden vergroten
  • Discipline en anticiperen
  • Ontdekken van skills
  • Gezonde leefstijl en dag- en nachtritme
  • Uithoudingsvermogen
  • Relaties
  • Systemen

iBoost Small group

In drie maanden gaan we in een kleine groep van maximaal zes deelnemers met elkaar aan de slag met fysieke training in combinatie met groepsdynamische coaching en groepsthema’s. 

iBoost Duo training

Een traject van drie maanden waarbij er in duo’s wordt gewerkt aan een gemeenschappelijk thema of onderwerp.

Ik ben in contact gekomen met Maartje doordat ik met mijn zus samen wilde gaan sporten.

Niet alleen om ons fysiek beter te gaan voelen maar ook om onze zussenband in een heel ander perspectief te kunnen laten ontwikkelen. Maartje wilde ons wel samen gaan trainen. Zo gezegd zo gedaan en zo is Maartje nu al een dik jaar onze personal trainer.

Ik had geen concrete verwachtingen toen ik eraan begon. Vanaf het eerste moment vind ik Maartje  een fijn en heel toegankelijke persoonlijkheid hebben.

Mezelf kennende ben ik erg kritisch als het gaat om open staan naar andere en had ik niet verwacht dat ik mezelf zou open stellen naar Maartje toe.

Doordat Maartje een goede balans heeft in fysieke en mentale benadering naar de persoon toe in combinatie met veel kennis en een ongelooflijke dosis energie welke ze voor ons heeft heb ik mij veilig genoeg gevoelt om mijzelf open te stellen en hierdoor op verschillende gebieden kunnen groeien.

Behalve dat Maartje heel open minded is vind ik haar kracht vooral liggen bij de persoonlijk benadering en hierdoor ook een op de persoon aangepaste training waarbij lichaam en geest centraal worden gezet.

Het is een hele fijne samenwerking waarbij Maartje je trainingen geeft welke op ten duur in het dagelijks leven en in trainingen waarbij Maartje niet aanwezig is toegepast kunnen worden.

Voor iedereen die open staat om zichzelf fysiek en mentaal sterker te maken waarbij persoonlijke en goed ingevulde trainingen centraal staan raad ik Maartje ten zeerste aan!

Ciao!

“it isn’t about BECOMING anything, it is about UN-BECOMING everything that isn’t really you”

-Carlijn van de Laar-

INDIVIDUELE COACHING

Met mentale en fysieke coaching breid jij je toolbox van coping strategieën uit​

LEER MIJ KENNEN

Ik neem je mee in mijn drijfveren en vertel je hoe ik mij heb ontwikkeld

THEMA GERICHTE WORKSHOPS

Ervaar hoe het is om te werken aan een specifiek thema

IBOOST AANBOD

Creëer beweging in de richting van je doel

Voel je vrij en neem contact op