Skip to content

Workshops en arrangementen

Beleef en ervaar

iboost works

Ondervinden en verbazen

Met een thema gerichte workshop ervaren hoe het is om te werken aan een specifiek thema zoals communicatie, leefstijl, cultuur of normen en waarden. 

iBoost works helpt bij het vergroten van zelfkennis door de eigen talenten en kwaliteiten te ervaren.  De workshop is zeker interessant voor bedrijven en bestaande groepen. 

Thema gerichte Workshop

Een thema gerichte workshop duurt 90 minuten. Een container waarin deelnemers oefenen met ander gedrag. De deelnemers zich letterlijk staande leren houden en leren incasseren. Ze zullen zichzelf en elkaar verrassen met authentieke (eigen)aardigheden.

Groepsmodules en individuele arrangementen

Een module duurt acht weken. Een periode waarin onderwerpen als identiteit, relaties, communicatie, waarden en vaardigheden in vast opgebouwde bijeenkomsten worden behandeld.

iBoost works heeft in samenwerking met de Stichting CanIDream een module ontwikkeld voor een praktijkschool. In acht weken komen de leerlingen in contact met hun eigenheid, identiteit, worden zij online en offline weerbaarder en verankeren ze meer (zelf)vertrouwen. 

INDIVIDUELE COACHING

Met mentale en fysieke coaching breid jij je toolbox van coping strategieën uit​

GROEPSBEGELEIDING

De groep én de dynamiek in de groep als oefenplek

LEER MIJ KENNEN

Ik neem je mee in mijn drijfveren en vertel je hoe ik mij heb ontwikkeld

IBOOST AANBOD

Creëer beweging in de richting van je doel

Nieuwsgierig

wat ik voor jou kan betekenen?

Wat kan iBoost coaching voor jouw groep betekenen? Neem contact op om de mogelijkheden door te nemen.