Skip to content

kom meer te weten

Over mij

groei en ontwikkeling

mijn ervaring

Als coach heb ik inmiddels meer dan twintig jaar werkervaring zowel in de (forensische) GGZ, het sociaal domein en het jeugdwerk. 

De laatste jaren heb ik mij tot NLP master practitioner ontwikkeld. 

Mede doormiddel van het werken met chakra psychologie heb ik opnieuw kunnen zien en voelen hoe het is om zelf iedere keer weer mijn lessen te pakken, gepaard met vallen en opstaan. 

Sport is voor mij een ultiem middel om te ervaren hoe ik moeilijke situaties benader, hoe ik reageer als ik mijn grens bereik, waar mentale blokkades zitten en hoe ik fysiek, mentaal, emotioneel en sociaal kan groeien. Dit is een proces dat nooit eindigt. 

“als je weet dat je straks gaat vallen dan ga je nu al liggen”

Door de  jaren heen heb ik onder andere bodybuilding, kung fu, kickboksen en boksen beoefend. De afgelopen zeven jaar houd ik mij voornamelijk bezig met crossfit.

Diverse sportopleidingen hebben mij geholpen om naast mijn ervaring een breed scala aan kennis in te kunnen zetten. Ieder lichaam is immers anders en heeft een andere benadering nodig.

Ik ben van mening dat ik als coach alleen iemand daar kan brengen waar ik zelf ben geweest. Daarom stop ik nooit met leren en ervaren en ga ik mijn eigen processen aan.